Missie en Visie

De missie van Zonderwerk.nl is:
elke (werkloze) Nederlander in staat stellen om zich zo goed mogelijk te laten informeren over de implicaties van het werkloos zijn, en inzicht te geven in de mogelijkheden, ten einde zo bewust mogelijk om te gaan met de ontstane werkloze situatie, en een nieuwe (passende) baan te vinden.

De visie van Zonderwerk.nl is daarbij:
Iedere burger die deel uit maakt van de beroepsbevolking heeft het recht om te weten welke implicaties een (dreigend) ontslag, en daarmee een ontstane werkloze situatie, met zich meebrengt. Door middel van het verstrekken van degelijke informatie hieromtrent, en een interactieve werking met medestanders en belangstellenden draagt Zonderwerk.nl bovendien bij aan een gezonde bewustwording, en handling van de situatie zonder werk.

Een goede kennis en inzicht omtrent iemands werkloze situatie en zijn of haar kunnen, zorgt voor een nuchtere kijk op de mogelijkheden die bestaan voor werklozen (zowel in de vorm van maatschappelijke financiƫle voorzieningen om in onderhoud te kunnen voorzien gedurende werkloosheid, als de spreekwoordelijke deuren die opengaan aan het front van toekomstige mogelijke werkzaamheden). Op deze wijze vormt Zonderwerk.nl een eye-opener voor eenieder die daar voor open staat.

 

Bezoek het forum

       
     

 

 

 

 

       
       
           
     

© alle rechten voorbehouden | www.zonderwerk.nl | 2009 | disclaimer | contact | webdesign: lukensonline